Szef Kuchni

Rozkosze stołu mają bardzo ważne znaczenie dla mojego sposobu życia. Gotowanie i jedzenie są częstym tematem rozmów i wielkim wydarzeniem. Codzienna czynność jedzenia przeradza się w celebrację jednej z podstawowych przyjemności życia. Przygotowuję swoje potrawy z najświeższych i najlepszych składników, poświęcam wiele czasu na poszukiwania ciekawych kierunków kulinarnych. Gotowanie to pasja którą rozwijam od dzieciństwa, ukończenie Akademii Kulinarnej Kurta Schellera sprowokowało mnie do ciągłych udoskonaleń kunsztu kulinarnego, a co za tym idzie do uszczęśliwiania moich gości. W kuchni mam trzy podstawowe zasady świeżość, soczystość i dobry smak. Moja kuchnia jest rozsadzona radością smaków, które warto spróbować…

Zapraszam!

Szef Kuchni

Maksymilian Jaśkiewicz

 

Powrót do góry strony